EN | BM

Joma (Johor) Sdn Bhd
121, Jalan Sutera Satu,
Taman Sentosa,
80150 Johor Bahru,
Johor, Malaysia.
+607-3335132
+607-3335675
+607-3336872
+6012-7103813
joma-jb@hotmail.com

Mengenai Kami

Joma (Johor) Sdn Bhd ditubuhkan sejak tahun 1975. Sejak 48 tahun yang lalu, kami menyediakan perkhidmatan seperti pembukaan & pembaikan yang selamat dan pemasangan kunci. Pejabat utama kami terletak di Taman Sentosa, Johor Bahru (JB), Johor. Kami juga membekalkan peti keselamatan, perabot & peralatan pejabat dan perakam masa.

Peti keselamatan kami dan peti keselamatan tahan api mempunyai pelbagai jenis model, sesuai digunakan di semua bidang, termasuk peti keselamatan rumah, peti keselamatan, pencucian elektronik / kata laluan, Diamond Bank dan bank dan peti keselamatan tahan api.


Perkhidmatan selepas jualan

Produk kami berasal dari Korea dan negara-negara lain. Mereka dijual dengan harga yang berpatutan, kualiti dan spesifikasi mereka memenuhi kehendak pelanggan. Joma juga menyediakan perkhidmatan purna jual standard tinggi untuk pelanggan untuk memastikan pembeli mempunyai perlindungan mutlak dengan apa yang mereka beli.

Kakitangan kami sangat terlatih untuk menyediakan perkhidmatan seperti pemasangan dan pembaikan pembukaan selamat (kunci selamat, kunci ganti, pembaikan, penyelenggaraan dan pembawa).

Joma juga menyediakan kitar semula dan penjualan peti keselamatan terpakai. Sekiranya syarikat atau rumah selamat bercadang untuk menjual, hubungi syarikat sekarang.

Selain perniagaan peti besi, syarikat ini juga menawarkan perabot dan peralatan pejabat. Berminat dialu-alukan untuk menghubungi syarikat kami atau mengunjungi kedai kami, kakitangan kami bersedia untuk menjelaskan dan memberikan perkhidmatan yang berkaitan.


Tukar ke versi mobile
Recent Updates
Langgan Risalah
1
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Admin :)

Start